Valovuoto sulkeutuu

Vanha sanonta kuuluu, että aikansa kutakin. Täällä Valovuodossa ahkerammin vierailevat ovat varmasti huomanneet, että meidän julkaisutahti hiipui kovasti viime vuoden puolella ja nyt se on seisahtunut. Muutaman keskustelun jälkeen totesimme tekijöiden kesken, että Valovuodon aika on ainakin toistaiseksi mennyt ja olemme itse kukin jo siirtyneet muiden haasteiden pariin.

Tälle päätökselle ei ole mitään yhtä erillistä syytä, vaan siihen on päädytty monen eri muuttujan summana. Oleellisimpana lienee tekijöiden muuttuneet työtilanteet yhdistettynä kirjoittamisen asteittaisen muuttumisen kivasta harrastamisesta enemmän työnomaiseksi tekemiseksi.

Nyt on sitten aika kiittää. 

Ensinnäkin halutaan kiittää lukijoita, etenkin heitä jotka ovat antaneet jutuista palautetta. Se on tuntunut aina oikein mukavalta! 

Kiitos myös maahantuojille, kauppialle ja muille alan ihmisille, jotka ovat laitelainoilla ja tiedotteilla ynnä muilla sellaisilla antaneet jutunjuurta.

Henkilökohtaisesti myös iso kiitos kanssakirjoittajille Arto Tapiolle, Taavi Höltälle, Ville Kotimäelle, Anssi Lepikolle ja Matti Sulannolle. Kiitos myös vieraileville kirjoittajille Krista Yliselle, Atte Tannerille, Liisa Saloselle ja Ilkka Vuoriselle.

Päätimme, että tämä sivu ei ainakaan vähään aikaan katoa linjoilta. Täällä on monenlaista hyvää kirjoitusta, jotka kestävät ihan hyvin aikaakin ja niihin on tehty linkkejä pitkin Internettiä. Tälläisiä juttuja löytyy etenkin ohjeet ja vinkit sekä mielipiteet -kategorioista. Varaamme myös oikeuden kirjoittaa tänne, mikäli jokin asia alalla alkaa kovasti mieltä painamaan.

Mutta se on nyt moro ja oikein mukavaa kuvausvuotta 2020 itse kullekin!

Kategoriat Valovuoto

Kirjoittaja:

Jussi on keskisuomalainen henkilö- ja hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Hänellä on vuosien kokemus kamera-alan bloggaajana. Lisäksi hän on vieraillut kouluttajana mm. JAO:n valokuvauksen tutkintolinjoilla ja pitänyt useampia omia työpajoja.

0 kommenttia “Valovuoto sulkeutuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *