valoaalloilla

Valoaalloilla Podcast – Haastattelussa Fotofinlandian voittaja Markus Varesvuo

Valoaalloilla haastatteli Fotofinlandia 2018 voittajaa Markus Varesvuota tuoreeltaan Finnish Photo Awards -gaalassa perjantaina 23.3. heti voittajan julkistuksen jälkeen. Valokuvaaja Markus Varesvuo avaa voittoisan kuvan syntyä ja kertoo mm. seuraavasta projektistaan.

Fotofinlandia on muutenkin aiheena tämän viikkoisessa jaksossa. Peter kävi haastattelemassa Fotofinlandian tuottajaa Anna Kaleva-Tsaglasia. Anna valottaa miten tuomaristo valitsi voitajan. Haastattelu tehtiin torstaina 22.3. eli ennen voittajan julkistamista.

Tuttuun tapaan jakson alussa Matin kuulumisia maailmalta. Ennen kuin jakso pureutuu Fotofinlandia saloihin keskustelemme Matin kanssa tekoälystä. Pohdimme muun muassa siihen miten se vaikuttaa tulevaisuudessa kuvankäsittelyyn?

Varesvuon voittoisa kuva: https://kamera-lehti.fi/fotofinlandia-markus-varesvuolle/

Fotofinladia: www.fotofinlandia.fi

Nvidian kehittämästä tekoälystä: https://petapixel.com/2018/03/21/nvidias-ai-can-magically-transfer-one-photos-style-to-another/

Kategoriat Haastattelut Henkilöt

Kirjoittaja:

Ville on Jyväskylän oma poika ja pehmeän luonnonvalon ystävä. Hänen sydäntään lähellä ovat muoto- ja muotikuvaus sekä häiden dokumentaarinen taltiointi. Ville toimii myös aktiivisesti paikallisen valokuvaaja- ja malliryhmän toiminnan kehittämisen parissa. Löydät hänet Instagramista käyttäjänimellä @villekotimaki.

0 kommenttia “Valoaalloilla Podcast – Haastattelussa Fotofinlandian voittaja Markus Varesvuo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *