Sony Imaging Pro Support Program Suomeen

Sony laajentaa ammattikuvaajille tarkoitetun Imaging Pro Support Programin Suomeen. Oleellisimpana etuna on mielestäni ilmaiset lainalaitteet huoltojen ajaksi. Alla valmistajan tiedote.

”Sonyn Imaging Pro Support -tukipalvelu ammattikuvaajille laajenee Suomeen tammikuussa 2018

Sony Finland. – 2017-11-08 16:00 EET

Sony ilmoitti tänään ammattikuvaajille tarkoitetun Imaging Pro Support Program -tukipalvelun laajentumisesta Suomeen tammikuussa 2018.

Imaging Pro Support Programme -tukipalvelu tarjoaa ammattikuvaajille tukea ja neuvoja Sonyn kuvauskalustoa koskien. Palveluun kuuluu muun muassa erityinen puhelintuki, joka auttaa ja neuvoo kuvaajia α-sarjan kuvauskaluston käytössä. Lisäksi palvelun kuuluvat ilmaiset lainalaitteet oman kuvauskaluston ollessa huollossa. Ohjelman jäsenille tarjotaan myös ilmainen kennon puhdistus sekä kameran laiteohjelmiston tarkastus kahdesti vuodessa.

Imaging Pro Support Program -tukipalvelu on ilmainen palvelun kriteerit* täyttäville ammattivalokuvaajille. Palvelu on saatavilla ammattivalokuvaajille, joilla on vähintään kaksi Sonyn α-sarjan kameran runkoa sekä kolme α-sarjan objektiivia valittujen tuotteiden listalta, joka on nähtävissä täältä.

*Tukipalvelu on tarkoitettu ainoastaan ammattivalokuvaajille. Jäsenyyttä hakevia pyydetään todistamaan saavansa tuloja valokuvauksesta. Sony pidättää oikeudet päätöksistä yksittäisten tapausten suhteen.”

Kategoriat Uutiset

Kirjoittaja:

Jussi on keskisuomalainen henkilö- ja hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Hänellä on vuosien kokemus kamera-alan bloggaajana. Lisäksi hän on vieraillut kouluttajana mm. JAO:n valokuvauksen tutkintolinjoilla ja pitänyt useampia omia työpajoja.

0 kommenttia “Sony Imaging Pro Support Program Suomeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *