Godox AD400 PRO on julkaistu

Godox julkaisi tänään Facebook-sivuillaan uuden AD400 Pro -salaman. Kiinalaisvalmistaja on viime vuosina ravistellut perinteisesti eurooppalaisvalmistajien hallitsemia markkinoita edullisilla, mutta laadukkailla tuotteillaan.

Todella laadukkaiden valaisimien hätyyttely alkoi tämän vuoden alkupuolella AD 600 Pro -mallilla. Tämä malli oli kiinalaisvalmistajan hinnakkain, mutta silti alle puolet merkkisalamoiden hinnasta. Kuitenkin tuotteen fyysinen laatu ja ominaisuudet olivat ja ovat edelleen markkinoiden kärkikastia.

Nyt julkaistava AD 400 Pro näyttäisi olevan samaa puuta, mutta hiemen pienempänä ja pienemmällä valoteholla. 600 Pro otti johtavia valmistajia kiinni etenkin varautumisajassa eikä AD 400 Pro ole tässä poikkeus. Varautumisaika täyden tehon välähdyksen jälkeen on ainoastaan 0,9 sekuntia. Kokoa on hieman enemmän kuin isolla limpparipullolla ja virtaa laite saa joko akusta tai verkkovirrasta.

Tässä oleellisimmat speksit:

  • Langaton TTL ja HSS Canonille, Nikonille, Sonylle, Olympukselle, Panasonicille ja Fujifilmille.
  • Maksimiteho 400Ws
  • Tehonsäätö 1/256 – 1/1
  • Led-ohjausvalo 30w
  • Akunkesto n. 390 täyden tehon välähdystä
  • Varautumisaika 0,01 – 0,9s
  • Paino akulla 2,1 Kg

Valmistaja ei ole vielä kertonut hintaa, mutta allekirjoittaneen valmistunut arvaus on, että Suomessa se tulee olemaan 400€ – 600€.

(Jutun kuvituksena hieman kookkaampi AD600 Pro)

Jos ostat Godoxin salamalaitteita Fotomonzasta tämän linkin kautta, niin tuet samalla vaivattomasti Valovuotoa. Kiitos!

 

Kategoriat Uutiset

Kirjoittaja:

Jussi on keskisuomalainen henkilö- ja hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Hänellä on vuosien kokemus kamera-alan bloggaajana. Lisäksi hän on vieraillut kouluttajana mm. JAO:n valokuvauksen tutkintolinjoilla ja pitänyt useampia omia työpajoja.

0 kommenttia “Godox AD400 PRO on julkaistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *