EISA sulle, EISA mulle

Kansainvälisen erikoislehtien yhteisön EISA:n vuosittaiset palkinnot jaettiin taas kuluneella viikolla. Palkintoja jaettiin peräti yksi enemmän kuin viime vuonna, eli yhteensä 19. Kriittisempi lukija voisi herkästi päätellä, että näin varmistetaan kätevästi, että jokainen vähänkään merkittävä valmistaja pääsee palkinnoille.

Vakavasti puhuen, haluaisin hieman kritisoida EISA:n tapaa jakaa palkinnot tuhottoman moneen kategoriaan. Oikeasti tuntuu siltä, että vuodessa ei julkaista niin montaa oleellista tuotetta kuin mitä EISA:lla on palkintokategorioita.

Itselleni kuluttajana olisi merkityksellisempää, mikäli ”vuoden tuote” -tyyppinen palkinto tulisi hieman karkeammalla jaottelulla, jolloin oikeasti merkitykselliset innovaatiot nousisivat selkeämmin esille. Pienempiä saavutuksia voisi sitten nostaa esille vaikka ihan pidemmillä vertailu-artikkeleilla, jotka perehdyttävät kyseisen vuoden tuotetarjontaan.

Tämän vuoden palkitut tuoteet löydät EISA:n sivuilta.

Kategoriat Mielipide Uutiset

Kirjoittaja:

Jussi on keskisuomalainen henkilö- ja hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Hänellä on vuosien kokemus kamera-alan bloggaajana. Lisäksi hän on vieraillut kouluttajana mm. JAO:n valokuvauksen tutkintolinjoilla ja pitänyt useampia omia työpajoja.

0 kommenttia “EISA sulle, EISA mulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *