Canon EOS 250D järjestelmäkamera edestä.

Canon EOS 250D on julkaistu

Canon on juuri julkaissut uuden aloittelijoille suunnatun EOS 250D -järjestelmäkameran, joka kilpailee paikastaan käyttäjien laukuissa kehittyneiden kännykkäkameroiden kanssa. Vaikka järjestelmäkameroilla kuvaaminen on vähentynyt, uskotaan Canonilla silti, että entry-tason järkkärille riittää kysyntää.

 EOS 250D lähtee peliin mm. seuraavilla spekseillä:

  • 24.1 Mpix CMOS-kenno (APS-C, rajauskeroin 1.6) ja DIGIC 8 -prosessori.
  • Dual Pixel CMOS automaattitarkennus live view -tilassa. 88% kuva-alasta silmätarkennuksen kanssa.
  • Peilin kautta kuvatessa 9-pisteinen vaihetarkennus.
  • 4K video
  • Kääntyvä kosketusnäyttö
  • Aloittelevaa kuvaajaa esimerkein neuvova käyttöliittymä
  • Wi-Fi sekä Bluetooth yhteys kuvien siirtoa varten
  • Useita värivaihtoehtoja

Kameran kerrotaan toimivan erittäin sujuvasti erityisesti live view -tarkennustilassa, jota suurin osa kameran kohderyhmästä käyttää. Kauppias haluaa kamerasta vaihdossa noin 580€ ja sen kylkeen on mahdollista ottaa myös perinteinen 18-55 mm zoom-ojektiivi (yhteensä 650€). EOS 250D löytyy kaupan hyllyltä huhtikuun loppupuolella.

On mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan kännykät ja laskennalliset temput vievät valokuvausta. Allekirjoittaneella kännykkä ei ole kuitenkaan toistaiseksi korvannut mukana kulkevaa erillistä pikkukameraa esimerkiksi lomareissuilla. Varsinaista kameraa on aina nopeampi käyttää ja mukavampi pitää kädessä paremman ergonomian vuoksi.

Canon EOS 250D järjestelmäkamera edestä ilman objektiivia.
Canon EOS 250D järjestelmäkamera ylhäältä.
Canon EOS 250D järjestelmäkamera takaa.
Kategoriat Uutiset

Kirjoittaja:

Ville on Jyväskylän oma poika ja pehmeän luonnonvalon ystävä. Hänen sydäntään lähellä ovat muoto- ja muotikuvaus sekä häiden dokumentaarinen taltiointi. Ville toimii myös aktiivisesti paikallisen valokuvaaja- ja malliryhmän toiminnan kehittämisen parissa. Löydät hänet Instagramista käyttäjänimellä @villekotimaki.

0 kommenttia “Canon EOS 250D on julkaistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *