Adobe päivitti ohjelmistojaan

Adobe päivitti tänään Adobe Camera Rawin ja Lightroom Classic CC:n. Päivityslista oli melko tyypillinen ja se löytyy Adoben sivuilta. Olennaisimpana uutuutena oli suorituskykyparannukset.

Samalla Adobe pahoitteli Sony A7 III:n puuttuvaa tukea. “Refering to legal disagreements between sony as a sensor and camera manufacturer and 3rd party Sony sensor customers. Adobe cannot interfere with these disagreements by any means and therefore all updates concerning Sony sensor based products have been put to halt until legal process is fully completed.”

Dpreviewin tai huhusivujen mukaan kukaan osapuoli ei ole antanut lausuntoa riidan kestosta, mutta asiantuntijat arvelevat sen venyvän ensi vuoden huhtikuun alkuun.

Adobe suosittelee kuvaajia käyttämään uutta pilvipohjaista Lightroomia, koska sen JPG-engine on todella suorituskykyinen. Ohjelma sisältää myös useita valmiita filmisimulaatioita, jotka soveltuvat Adoben mukaan erinomaisesti mm. hääkuvaukseen.

Juttu on vuoden 2018 aprillipila.

Kategoriat Ohjeet ja vinkit

Kirjoittaja:

Jussi on keskisuomalainen henkilö- ja hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Hänellä on vuosien kokemus kamera-alan bloggaajana. Lisäksi hän on vieraillut kouluttajana mm. JAO:n valokuvauksen tutkintolinjoilla ja pitänyt useampia omia työpajoja.

1 kommentti “Adobe päivitti ohjelmistojaan

  1. Kaappo

    Aprillia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *