100 suomalaista valokuvaajaa

Suomi 100 vuotta on synnyttänyt vaikka mitä ilmiöitä ja tottakai valokuvaajillekin pitää olla omansa. Ja se on 100 suomalaista valokuvaajaa, joka esittelee suomalaisen kuvaajan joka päivä, kunnes sata on täynnä. Mukaan mahtuu kuvaajia jokaiselta osa-alueelta, kuten mainos, muoti, luonto, taide jne. Ensimmäinen kuvaaja on Heikki Willamo, joka pääsee esille tänään 25.8.2017.

Nettisivun kanssa samaa tahtia päivittyy näyttely Jyväskylässä Äkkigallerian ikkunassa. Kun kaikki sata kuvaajaa on esitelty homma huipentuu juhlallisuuksiin 2.12.2017 Jyväskylässä.

Valovuoto seuraa aktiivisesti miten suomalaisen valokuvan juhla etenee ja odotamme ketkä saavat kunnian olla mukana tässä sadan valitun joukossa.

Kategoriat Uutiset

Kirjoittaja:

Matti Sulanto on helsinkiläinen pitkän linjan valokuvaaja, joka keskittyy töissä yritysmaailman kuvatarpeisiin ja vapaa-ajalla dokumentaariseen kuvaukseen. Matin kuvia on julkaistu lukuisissa suomalaisissa lehdissä ja yritysjulkaisuissa.

2 kommenttia “100 suomalaista valokuvaajaa

  1. Kovin Helsinki-keskeistä jopa helsinkiläisen näkökulmasta. Hyvätasoista valokuvausta on kuitenkin Turusta – Enontekiöön.

    • Tässähän on vielä yli puolet julkistamatta. Katsotaan loppuun asti, että keitä kaikkia Hanna-Kaisa ja Marko ovat huomioineet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *